A jövő a közös gondolkodásra nyitott, együttműködni képes szervezeteké.

A Tech In The City platformja a közösen gondolkodó, együttműködésre nyitott, a megújulás, és a fejlődés útjait fürkésző egyének, és szerveztek otthona. A hazai innovációs, startup és vállalkozói kultúra fejlesztésének elkötelezett támogatójaként, az egyik legfontosabb feladatunknak az iparágakon, és szektorokon átívelő kollaboráció előmozdítását, és az e mögött felsorakozó partnerekből álló szakmai hálózat életre hívását tartjuk.

Az alábbi területeken széleskörű szakértői tudással rendelkezünk

01 Tech és startup közösségek hálózata

Olyan ismert nemezközi szervezetek hazai tevékenységéért felelünk, mint a Startup Grind, a Global Entrepreneurship Network, a World Summit Awards, a Global Student Entrepreneur Awards, és az Emerging Europe. Aktív szereplői vagyunk a hazai és régiós startup, innovációs és technológiai szektornak.

02 Információs superhub

Tevékenységünk központi eleme a hazai és nemzetközi szintű tudásmegosztás, valamint tapasztalat-, és információcsere elősegítése, és fejlesztése. Folyamatos diskurzust folytatunk, és építjük a partnerkapcsolatokat meghatározó globális és régiós szakmai szereplőkkel.

03 Régiós és globális beágyazottság

Hálózatainkon keresztül egyedülálló hozzáférést tudunk biztosítani a legkülönbözőbb nemzetközi vállalkozói és üzleti programokhoz, fórumokhoz, közösségekhez, versenyekhez, illetve előadói, szakértői és mentor pool-hoz.

04 Szemléletformálás és közösségépítés

A Tech In The City a hazai innovációs, startup és vállalkozói kultúra fejlesztésének elkötelezett támogatójaként, az egyik legfontosabb feladatának az iparágakon, és szektorokon átívelő kollaboráció előmozdítását tartja.

Fontosabb mérföldkövek

Aktív szakmai munka a nemzetközi partnerekkel

A COVID kirobanása után elsőkként álltunk át online események szervezésére, különböző hackathonok, üzleti, és startup események, valamint versenyek résztvevőit segítettük mentorálással, és szakmai kapcsolatainkkal.

Elindul a New Generation of Founders hazai programja

A Google által életrehívottt 'New Generation of Founders' programsorozat hazai elindításában, és a mentor hálózat felépítésében segédkeztünk. Közel 40 workshopon, több mint 1000 résztvevővel osztottuk meg a Design Thinking alapjait.

Future Forum Week platform és eseménysorozat

A Future Forum Week célja hidat képezni az iparágak, és szakterületek között, és hogy egy platformra hozza a különböző érdeklődésű közönséget, valamint a magukat a szakmai szereplőket. A Future Forum Week példaértékű kezdeményezés, amely több szakmai szervezet összefogásának eredménye.

Még nem beszéltünk?

Épp itt az ideje. Várjuk a hívásod, vagy az emailed.

MOBIL

+36 70 94 57 175

EMAIL

balazs@startupgrind.com

Tech In The City

A Tech In The City az együttműködés, a közösségek, valamint a tudásmegosztás elkötelezett támogatójaként az iparágakon, és szektorokon átívelő kollaboráció előmozdításáért dolgozik.

© 2023 Tech In The City. Minden jog fenntartva