Mi így képzeljük el

a közös munkát

Szükség van egy olyan platformra, ami összeköti és integrálni tudja a különálló kezdeményezéseket, szereplőket, aktivitásokat, hiszen a jelenünket és jövőnket meghatározó technológia, tudás, közösség hármasára építve leszünk képesek megfelelő válaszokat adni, és hatékony megoldásokat találni az előttünk álló kihívásokra.

CSATLAKOZZ A PARTNER HÁLÓZATHOZ

Működésünk alapjai

A Tech In The City a hosszútávú, értékalapú üzleti kapcsolatok kialakítására törekszik. Az általunk képviselt szemléletmód, alapjaiban más üzleti logikát kíván meg. Az elérni kívánt célok, így például az üzleti kultúrának a radikális megváltoztatása, csakis szisztematikusan, minél szélesebb réteget bevonva valósítható meg. Éppen ezért úgy gondoljuk, hogy a Tech In The City és csatlakozó Partnerei céljait egy nagyszámú, aktív tagsággal tudjuk megvalósítani.

Kiemelt projekteink


Ecosystem Rise

Együttes erővel, és szisztematikusan építkezve egy jobb ökoszisztémát építhetünk. Az Ecosystem Rise kezdeményezés ebben segít.

Superhub

A Superhub koncepció központi eleme a hazai és nemzetközi szintű tudásmegosztás, valamint tapasztalat-, és információcsere elősegítése, és fejlesztése.

Tech4Good

Felkutatjuk és támogatjuk az idehaza működő, vagy szárnyait bontogató fenntarthatósági-, környezeti- és társadalmi innovátorokat, vállalkozásokat, ötletgazdákat.

HA MESSZIRE AKARSZ JUTNI, MENJ EGYÜTT MÁSOKKAL

Változtassunk a munka, az együttműködések, és az innováció hatásfokán

Tegyük mindenki számára elérhetővé a megismerés, felfedezés, a közös cselekvés és együtt gondolkodás élményét.

Építsük együtt Magyarország legújabb értékalapú közösségét, amely előremutató kezdeményezések elindítója, és radikális változások előidézője lehet.

Még nem beszéltünk?

Épp itt az ideje. Várjuk a hívásod, vagy az emailed.

MOBIL

+36 70 94 57 175

EMAIL

balazs@startupgrind.com

Tech In The City

A Tech In The City az együttműködés, a közösségek, valamint a tudásmegosztás elkötelezett támogatójaként az iparágakon, és szektorokon átívelő kollaboráció előmozdításáért dolgozik.

© 2023 Tech In The City. Minden jog fenntartva