HUNGARIAN⚡

YOUNG MINDS

A Hungarian Young Minds egy dinamikus platformként szolgál az innovatív, és tenni akaró fiatalok számára, ahol találkozhatnak, ismereteket cserélhetnek, és kapcsolatot teremthetnek egymással és iparági szakértőkkel.

Van egy újító, zseniális, esetleg világmegváltó ötleted, vagy már dolgozol is rajta?

A jövő fiatal innovátorai, ötletgazdái, és vállalkozói számára, most itt a remek lehetőség, hogy hazai, és nemzetközi színtéren is megmutassák a bennük szunnyadó kreatív energiákat, és szakmai rátermettséget.

A Hungarian Young Minds segítségével a megvalósítás útjára léphetsz.

Segítünk, hogy sikeresen jelentkezz, 3 fiatalok számára kiírt felhívásra

Gondolkodtál már vállalkozás indításán, egy ötlet megvalósításában, vagy az induló vállalkozásodnak, startupodnak van szüksége egy kezdőlökésre?


Most lehetőséged van 3 izgalmas nemzetközi felhívásban részt venni. Ismerd meg a programokat, és döntsd el melyik lehetőség a legszimpatikusabb, vagy vegyél részt mindháromban. Rajtad áll, mi segítünk, abban hogy minden fontos információ rendelkezésedre álljon.

Nincs más dolgod, mint hogy megadod a neved, és az email címed, majd kattints a 'Benne vagyok' gombra.

Jó ha tudod

A jelentkezéshez, és a programban való részvételhez elengedhetetlen az angol nyelv ismerte. A jelentkezés során egy űrlap kitöltésére, és egy videó elkészítésére is szükség lesz. Ebben is számíthatsz ránk.

A jelentkezésed után megosztunk minden fontos információt a programokról, és segítünk pályázatod benyújtásában. Emellett pedig további támogatásban részesülsz, és automatikusan részt vehetsz az októberben induló nemzetközi Startup Universe hazai programján, a Startup Universe Hungary-n.

A hazai ötlet és induló fázisú ötletgazdák, és csapatok támogatása, a legnagyobb nemzetközi vállalkozói és startup hubok közreműködésével, valamint a Tech In The City csatlakozott partnereinek segítségével valósul meg.


Alig várjuk, hogy megkapjuk a jelentkezésed, és megismerjünk téged, és az ötletedet.


A programra való jelentkezés nem jár semmilyen kötelezettséggel, és költséggel. A részvétel teljesen ingyenes

Még nem beszéltünk?

Épp itt az ideje. Várjuk a hívásod, vagy az emailed.

MOBIL

+36 70 94 57 175

EMAIL

balazs@startupgrind.com

Tech In The City

A Tech In The City az együttműködés, a közösségek, valamint a tudásmegosztás elkötelezett támogatójaként az iparágakon, és szektorokon átívelő kollaboráció előmozdításáért dolgozik.

© 2023 Tech In The City. Minden jog fenntartva