CREATIVE BUSINESS DAY 24Kreativitás & Innováció

A Creative Business Day a kreatívipar, és üzleti élet szereplői számára életre hívott szakmai fórum, egyben a Creative Catalyst egyik központi eseménye. A tavaly elindított kezdeményezés egy találkozási pont, és egyben megjelenési lehetőség a szakmai szereplők, és a téma iránt érdeklődő közönség számára.

AMIRŐL BIZTOSAN SZÓ LESZ

AZ AI BEMUTATJA

AR&VR A MÁBAN

KREATÍVIPARI KÖRKÉP

A TARTALOM ÚJ RUHÁJA

CREATIVE BUSINESS CUP

KREATIVITÁS & KOLLABORÁCIÓ

TARTSATOK VELÜNK, ÉS ÉPÍTSÜK EGYÜTT

A HAZAI KREATÍVIPARI KÖZÖSSÉGET

CREATIVE BUSINESS CUP

HUNGARY 24

A Creative Business Cup több, mint 60 ország részvételével az innovatív, és kreatív startupok legnagyobb versenye. Jelentkezz az idei megmérettetésre, ahol szakmai támogatás, nemzetközi kapcsolatrendszer és egy inspiráló közösség vár.

Szakmai támogatás és nemzetközi kapcsolatrendszer a Creative Business Network-ön keresztül

Hozzáférés akcelerációs, üzletfejlesztési, és finanszírozási lehetőségekhez

Együttműködési lehetőség más startupokkal, befektetőkkel, vállalatokkal, és szervezetekkel.

  • Creative Business Network
  • A jelentkezés menete
Creative Business Network


A CREATIVE BUSINESS NETWORK megalakulása óta támogatja a kreatív ipari startupokat, vállalkozásokat, azáltal, hogy összekapcsolja őket befektetőkkel és a globális piaccal, így erősítve innovatív képességeiket és a társadalmi hatást. Teljesen digitális kezdeményezés vagyunk, és arra bátorítunk minden a területen tevékenykedő startupot, szakértőt, befektetőt, szakmai szervezetet, hogy csatlakozzon a közösséghez.

A jelentkezés menete

A Creative Business Cup, a Creative Business Day keretében kerül megszervezésre, annak egyik programelemeként. A májusi döntő Budapesten kerül megrendezésre, ahol a kiválasztott startupok, vállalkozások pitchelni fognak. A Jelentkezés gombra kattintva kezdheted el a regisztrációs folyamatot.

A Creative Business Cup startup versenyén való részvétel lehetőséget kínál arra, hogy tanulj, fejlődj és építsd vállalkozásodat.

TAVALYI ESEMÉNYÜNK


Creative Business Day 23 | 2023.05.23. | Adaptér

Még nem beszéltünk?

Épp itt az ideje. Várjuk a hívásod, vagy az emailed.

MOBIL

+36 70 94 57 175

EMAIL

balazs@startupgrind.com

Tech In The City

A Tech In The City az együttműködés, a közösségek, valamint a tudásmegosztás elkötelezett támogatójaként az iparágakon, és szektorokon átívelő kollaboráció előmozdításáért dolgozik.

© 2023 Tech In The City. Minden jog fenntartva